+

Workshop Aquarium inrichten

De eerste verenigingsavond van het nieuwe jaar staat in het teken van het inrichten van een plantenaquarium.
Tijdens de huiskeuring van vorig jaar is ook dit aquarium gekeurd door keurmeester Adrie van Holstein. Daarbij was de conclusie dat de planten gezond waren en zich goed ontwikkelden, maar dat er met de compositie nog wel wat winst te behalen was. Zo stonden er verschillende groepen planten naast elkaar met ongeveer dezelfde kleur of vorm. Hierdoor oogt het aquarium wat rommelig en komen de individuele groepen niet helemaal tot hun recht.

In deze workshop gaan we laten zien dat met het verschuiven van een paar groepen al een veel beter beeld is te krijgen. Hieronder staat de foto van hoe het aquarium er uit zag tijdens de keuring en daaronder een foto van hetzelfde aquarium en met dezelfde groepen planten, met behulp van Photoshop, opnieuw ingericht. Dit gaan we tijdens de workshop aquarium inrichten live doen.

HK2014_Bovenwege _gezelschap1aquarium inrichten

Tijdens het beplanten van het aquarium komen ook zaken aan de orde als het plantenplan, snoeien, voeding en algen. U bent van harte welkom in de kantine van Bovenwegen, Heideweg 2 in Zeist. We beginnen de avond om 19.45 uur.

 

Comments are closed.