september bijeenkomst

Normaal wil je zoveel mogelijk leden hebben naar de bijeenkomst. Rare tijden; nu zijn we blij met een niet te grote club leden bij elkaar. Want 1,5 meter blijkt soms nog moeilijk genoeg, als het gezellig wordt.

Bij een prachtig najaarszonnetje kwamen een man of tien bijeen. Wegens Corona hadden we buiten een aantal tafels neergezet waarop iedereen zijn planten(stekken) kwijt kon. Er zijn ook daadwerkelijk een aantal planten van eigenaar gewisseld, maar het belangrijkst was uiteraard dat we als clubleden toch weer even bij mekaar kwamen. Op een van de tafels stond een bos bloemen, die je kon winnen door mee te doen met de clubkwis. Uiteindelijk ging wie anders dan onze eigen Pierre er mee vandoor. Op de vraag wie waren van onze club de twee landskampioenen in 2014 had hij het enige perfecte antwoord:
1. MVR kipjes
2. Meneer Haantjes

winnaar Pierre

Bovendien was dit een ideale gelegenheid om onze nieuwe stek in het daglicht te verkennen. We hopen wellicht in november weer een avond te organiseren, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden dan.

Hoe dan ook, kijken we terug op een geslaagd event, dat feestelijk werd afgesloten met een heerlijk broodje roomkaas met zalm en een pan vol met kipsnacks die Johan had verzorgd.

Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan ook meer gericht juist buiten de vereniging. Misschien wel in de vorm van een open dag.

Ron schrijft:
Leuk om na zo’n lange tijd elkaar weer eens te zien. Bij te praten en plantjes te ruilen. Het was als vanouds. Tegelijkertijd konden we ons nieuwe onderkomen bekijken. Jammer dat het nu nogal lastig is om er gebruik van te maken. Maar ik kijk ernaar uit dat we er weer verenigingsavonden kunnen gaan draaien.

Door de goede voorbereiding van Johan ontbrak het ons aan niets. Hij had zelfs een klein vragen lijstje in elkaar geknutseld met als hoofdprijs een mooi boeket bloemen. Die door Pierre gewonnen werd.

Kortom het was weer even ouderwets gezellig!